Za polletni suspenz kriva fotografija z lepo doktorico

Foto: twitter Samir Nasri
Nekdanji francoski reprezentant si je prislužil šestmesečni suspenz.
Oglej si celoten članek

Nekdanji nogometni reprezentant Francije Samir Nasri je danes dobil šestmesečno prepoved igranja nogomet zaradi jemanja prepovedanih poživil leta 2016, je sporočila Evropska nogometna zveza Uefa. Nasri je takrat na kliniki v Los Angelesu "uporabljal prepovedano metodo" zaradi domnevne dehidracije, poročajo tuje tiskovne agencije.

Za Nasrijev suspenz je sicer najbolj kriva fotografija v družbi s soustanoviteljico privatne klinike Drip Doctors Jamilo Sozahdah, ki jo je objavil na socialnih omrežjih in s tem nase upozoril Uefo in svetovno protidopinško komisijo Wado. Pojavila so se sicer tudi namigovanja, da Nasrija in doktorico ni povezoval le odnos med pacientom in zdravnikom.

Nasri je bil takrat član Manchester Cityja, bil pa je posojen v Sevillo. Tridesetletnik je za Francijo zbral 41 nastopov, trenutno pa je brez kluba, saj se je januarja sporazumno razšel s turškim Antalyasporjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.