Za trening najeli "peklenske" navijače

Foto: Žurnal24 Guy Forget misli na vse. (Foto: EPA)
Kapetan francoske teniške reprezentance Guy Forget se je domislil edinstvenega načina, kako pripraviti čim bolj avtentične okoliščine pred finalom Davisovega pokala, ki bo od 3. do 5. decembra v Beogradu.
Oglej si celoten članek

Takrat se bo Francija pomerila s Srbijo. Ker Guya Forgeta skrbi, da njegovi igralci ne bi klecnili pred beograjskim "peklenskim“ vzdušjem, je naprosil nekaj namišljenih navijačev, da mu priskočijo na pomoč pri treningu. "Kako se bodo navijači obnašali? Ne vem točno. Morda bodo agresivni, morda pa tudi ne," je bil skrivnosten Forget in dodal: "Tako bomo pripravili igralce na to, kar jih čaka." Najbrž bodo prostovoljci žvižgali, morda na igrišče prileti tudi kakšen predmet … Vse za uspeh v Srbiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.