Za uspeh kariere ji je čestital okuženi predsednik

Foto: Epa iga swiatek
Poljska teniška zvezdnica je bila v stiku z okuženim predsednikom države.
Oglej si celoten članek

Senzacionalna zmagovalka Roland Garrosa Poljakinja Iga Swiatek mora v samoizolacijo, potem ko je bila v petek v stiku z okuženim poljskim predsednikom Andrzejem Dudo, je danes poročala poljska tiskovna agencija Pap.

Poljska teniška igralka je na svojem Twitter-profilu sporočila, da ne čuti nobenih simptomov, vendar mora preživeti 14 dni v izolaciji.

"Na vsake dva dni delamo teste in zaenkrat niti jaz niti kdo drug od mojega osebja nima koronavirusa," je dejala 19-letna teniška igralka.

Foto: Twitter swiatek duda

Poljska najstnica je v finalu Roland Garrosa premagala dve leti starejšo v Moskvi rojeno Američanko Sofio Kenin in postala prva Poljakinja, ki je osvojila naslov na katerem od turnirjev za grand slam. Duda ji je zato v petek izročil zlati križ za zasluge.

Foto: Epa iga swiatek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.