Za vožnjo brez izpita bo plačal 540.000 €

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemškemu nogometnemu reprezentantu Marcu Reusu zvezdniški status ni pomagal, da bi se izognil kazni, ker je tri leta avtomobil vozil brez vozniškega dovoljenja. Napadalec Borussie iz Dortmunda bo moral po poročanju dnevnika Bild za prekršek plačati 90 dnevnih plač, kar znese 540.000 evrov.
Oglej si celoten članek

Marco Reus je pri 18 letih začel obiskovati avto šolo, a izpita ni nikoli delal, kljub temu pa ga to ni oviralo, da ne bi sodeloval v prometu. Tako je do zdaj plačal pet kazni za prehitro vožnjo, toda policija do zdaj ni ugotovila, da se vozi brez izpita.

Visoka kazen ni samo posledica visoke plače (z bonusi lahko zasluži tudi več kot 70.000 evrov na teden), ampak tudi dejstva, da je pri 25 letih še vedno samski in da nima otrok, kar bi bila sicer olajševalna okoliščina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:28 18. December 2014.

    Takšne visoke kazni ne služijo ničemur, razen naslajanju.

  • 13:29 18. December 2014.

    To so kazni, ko te primerno udarijo po žepu, pa če si revež ali bogataš.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.