Za vse člane reprezentance lepa finančna nagrada

Foto: Epa
Foto: Epa
Makedonski nogometaši so dobili lepo premijo.
Oglej si celoten članek

 Vlada Severne Makedonije se je odločila, da bo s po 10.000 evri nagradila vse nogometaše in člane strokovnega štaba makedonske reprezentance, ki si je sinoči v dodatnih kvalifikacijah izborila zgodovinski nastop na evropskem prvenstvu.

Nogometaši Severne Makedonije sonamreč  v četrtek na gostovanju pri Gruzijcih v Tbilisiju zmagali z 1:0 in si priigrali prvi nastop na EP. Junak večera je bil 37-letni Goran Pandev, ki je v 56. minuti dosegel edini gol. Severna Makedonija bo na EP igrala v skupini C skupaj z Nizozemsko, Ukrajino in Avstrijo.

Kljub strogim epidemiološkim ukrepom zaradi koronavirusne pandemije, so v Skopju bučno proslavili zgodovinski uspeh. V centru mesta se je zbralo in rajalo na stotine navijačev, veliko pa jih je uspeh slavilo tudi v avtomobilih; po ulicah Skopja so glasno trobili in mahali z zastavami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.