Za začetek štirikros s Flisarjem

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Od danes pa do nedelje bo italijanski Val di Sole gostil svetovno prvenstvo v spustu in štirikrosu.
Oglej si celoten članek

Tekmovalo bo deset Slovencev, v današnjih kvalifikacijah štirikrosa sedem, med njimi tudi svetovni prvak v smučarskem krosu Filip Flisar.

Poleg brkatega in bradatega Mariborčana, ki je bil član slovenske reprezentance že na lanskem SP v štirikrosu prav tako v Val di Soleju, poleti pa smuči rad zamenja za kolo, bodo v Italiji tekmovali še Kevin Berginc, Urban Rotnik, Matej Stapić, Mitja Ergaver in Matija Stupar ter Monika Hrastnik. Izločilni boji bodo v petek bo 20.45.

Sobota in nedelja sta rezervirana za spust. V slovenskem dresu bodo po progi drveli člana Jure Žabjek, Miran Vauh, mladinec Rudi Pintar in članica Monika Hrastnik.

Hrastnikova bo tako nastopila v obeh disciplinah. Na minulem evropskem prvenstvu na Poljskem je bila druga, lani na SP v štirikrosu četrta, zato bo verjetno najmočnejše slovensko orožje za lep rezultat.

Spustaše v soboto bo 11.30 čaka razvrstitvena vožnja, v nedeljo ob 11. uri pa se bo začel finale.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.