Za zlom čeljusti osem tekem prepovedi

Foto: Profimedia
Vročekrvni Bobby Portis se bo hladil kar nekaj časa.
Oglej si celoten članek

Košarkarska ekipa iz severnoameriške lige NBA Chicago Bulls je za osem tekem suspendirala Bobbyja Portisa, ki je med treningom udaril soigralca Nikolo Mirotića ter mu zlomil čeljust. Nesrečnik bo zaradi poškodbe in pretresa možganov odsoten štiri do šest tednov.

Bizarno Mirotić po pretepu s soigralcem na operacijo

"Oba igralca nosita del odgovornosti za incident, toda eden je udaril. To je za nas nesprejemljivo. To nismo mi. Razočarani smo," je dejal izvršni podpredsednik pri ekipi iz Chicaga John Paxson.

"Bobby Portis ni slaba oseba. Je dober fant. Je tekmovalen. Toda napravil je napako. Ko napraviš napako, moraš trpeti posledice," je dodal Paxson.

Portis bo prvo tekmo suspenza "oddelal" danes proti Torontu. Čeprav ne bo smel igrati, bo lahko treniral z ekipo, so dodali pri Chicagu.

NBA Za Dragića se je sezona začela slabo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.