Za zmago bo plačal 1.2 milijona evrov

Foto: EPA
Foto: EPA
Lastnik nogometnega kluba Newcastle, ki ga nocoj čaka obračun z Arsenalom, je osebju angleškega prvoligaša obljubil nagrado v višini 1.2. milijona evrov, če bo ekipa nocoj premagala topničarje. Arsenal nujno potrebuje točke, če si želi zagotoviti uvrstitev v kvalifikacije za Ligo prvakov.
Oglej si celoten članek

Mike Ashley, lastnik nogometnega kluba Newcastle, je svojemu osebju obljubil, da bo med njih razdelil nagrado v višini 1.2 milijona evrov, če ekipa nocoj premaga Arsenal.

Topničarji se s Tottenhamom, ki gosti Sunderland, bojujejo za četrto mesto Premier lige, ki vodi v kvalifikacije za Ligo prvakov. Varovanci Arsena Wengerja imajo pred odločilno tekmo točko prednosti pred Spursi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.