Za zmagovalca plazma televizor

Foto: Žurnal24 skic_plasma
Danes ob 14. uri se bo začel četrti, zadnji turnir spomladanske lige. Najboljšim bodo znova podeljene bogate nagrade.
Oglej si celoten članek

V nedeljo, 1. junija 2008, bosta znana dva nova zmagovalca, lahko pa se zgodi, da bo en tekmovalec prejel obe bogati nagradi. Ob 19. uri se bo namreč končal četrti, zadnji turnir, ki bo zaokrožil spomladansko ligo spletne igre Football Challenge 2008. Zmagovalec četrtega turnirja bo prejel nov Samsungov plazma televizor PS-42QZ v vrednosti 1.453,20 evra , najboljši v skupnem seštevku spomladanske lige pa Stihlovo motorno kosilnico Viking 665 V.

Tretjeuvrščeni bo prejel Philips DATA/MP3-predvajalnik SA 3113.

 
Nagradi za drugega in tretjega na zadnjem, četrtem turnirju spomladanske lige ostajata enaki, kot sta bili na prvem turnirju. Drugouvrščeni bo prejal avtoradio Pinoeer DEH 3000 MP in tretjeuvrščeni Philips DATA/MP3-predvajalnik SA 3113 .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.