Zabija kot Milič, le manjši je

Foto: Žurnal24
Ko je Marko Milič pred leti v Hali Tivoli preskočil avto in žogo zabil v obroč, je posnetek obšel svet. Američan Eric Bishop je manjši od Miliča, kljub temu pa ima odriva več kot dovolj.
Oglej si celoten članek


Komaj 190 centimetrov visoki Eric Bishop je pravi zabijaški stroj. 32-letnik je bil leta 1996 in 1997 univerzitetni prvak v skoku v višino, kar zelo dobro izkorišča pri svojih košarkarskih vragolijah.  V videu kot Marko Milič zabije prek avta, kot Michael Jordan 'kucne' s črte prostih metov in še in še. Ob takšnih sposobnostih, se ga ne bi sramovali niti na tradicionalnem tekmovanju v zabijanju na NBA All-Star tekmi.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.