Zabil v Podgorici, šel na letalo, zabil v Manchestru

Mlademu čilskemu nogometašu Bryanu Rabellu je na petkovi tekmi v Manchestru uspel redko viden podvig. V manj kot 24 urah je zabil na dveh koncih Evrope.
Oglej si celoten članek

Manj kot 24 ur po tem, ko je Sevilla na kvalifikacijski tekmi za uvrstitev v Evropsko ligo visoko premagala Mladost v Podgorici (6:1), se je španski prvoligaš kot povabljenec udeležil jubilejne tekme Ria Ferdinanda na Old Traffordu.

Južnjaki očitno niso prebrali scenarija in Manchester United nadigrali pred njihovimi navijači, še posebej pa je izstopal zadetek 18-letnega Čilenca Bryana Rabella, ki je bil med strelci že na tekmi v črnogorski prestolnici – 2.000 kilometrov oddaljeni od "Gledališča sanj"!

Rabellu je tako uspel redko viden podvig, šokiran pa je bil na klopi Uniteda tudi Ferdinand, ki pa se v tistem trenutku verjetno (še) ni zavedal, da je bil priča takšnemu dogodku.

Sevilla je v Podgorici z golom Rabella (za 0:4) visoko ugnala Mladost: 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.