Zabodli košarkarja Indiane

Foto: EPA
Foto: EPA
Košarkar Indiane Chris Copeland je drago plačal obisk nočnega kluba v New Yorku. Enaintridesetletnega nekdanjega igralca ekipe New York, so namreč ob štirih zjutraj pred nočnim klubom zabodli v trebuh, a na srečo ni v smrtni nevarnosti.
Oglej si celoten članek

Poškodovana je bila tudi Copelandova tri leta mlajša žena, dobila je ureznine po nogi in roki. Dejanja je osumljen 22-letnik, pri katerem so našli nož.

NY Daily News poroča, da so aretirali tudi Copelandova soigralca Makedonca Pera Antića in Švicarja Thaba Sefolsho, košarkarja Atlante, ki naj bi policijo ovirala pri zavarovanju kraja incidenta.

Chris Copeland bi moral sicer s svojimi soigralci danes odigrati tekmo proti New Yorku, medtem ko Atlanta gostuje pri ekipi Brooklyn Nets.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.