''Začele so se dogajati čudne reči''

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Trener Domžal Simon Rožman po porazu proti Mariboru ni bil zadovoljen s sojenjem priznanega delivca pravice Damirja Skomine.
Oglej si celoten članek

Maribor je v 12. krogu Prve Lige TS v Ljudskem vrtu premagal Domžale (3:1), ki so v uvodnem delu srečanja povsem zasenčile favoriziranega nasprotnika. 

Simon Rožman, ki je na trenerskem stolčku nasledil Luko Elsnerja, se je v pogovoru za klubsko spletno stran Nkdomzale.si dotaknil sporne odločitve Damirja Skomine, ki je v 80. minuti spregledal roko Marcosa Tavaresa.

''Iz mojega zornega kota je bilo vidno, da je Tavares tako rekoč žogo prijel v roke. Težko komentiram, ker sem sam le trener in ne sodnik, vendar so se začele dogajati čudne stvari in mogoče bi bilo dobro, da se v javnosti odpre ta tema. Naj se pove, kaj je roka in kaj ni in mogoče bomo potem tudi mi lažje razumeli,'' je povedal Rožman in se dotaknil še sporne izključitve Matije Široka.

''Tik pred koncem tekme pa je sledila še hitro dosojena izključitev Široka. Nisem še videl, da igralec dobi rdeči karton, ko nasprotnik ob prekršku niti ne pade na tla. Marsikaj je bilo sporno, vendar več na to temo ne bi govoril,'' je pristavil Rožman. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • MK
    15:42 3. Oktober 2016.

    čaki, da boste igrali proti Olimpiji

  • 13:44 3. Oktober 2016.

    Očitno je ta naš najbolj slavni sodnik malce izgubil kompas. V soboto Maribor, prejšnji teden Barcelona.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.