Začenja se študentska poker liga

Foto: Žurnal24 (Foto: )
PokerNews v sodelovanju s PokerStars.si, ŠOU v Ljubljani in Žurnalom24 tudi letos organizira brezplačno študentsko poker ligo. Z zurnal24.si do 10 brezplačnih kart za vsak turnir.
Oglej si celoten članek

Na turnir se boste lahko uvrstili na 5 različnih načinov, eden od njih je, da spremljate Žurnalovo spletno stran, kjer bomo v ponedeljek objavili kviz in podelili 10 vstopnic za udeležbo na prvem turnirju, ki bo v torek, 26. oktobra.

Na naših spletnih straneh bomo objavljali galerije, rezultate, lestvice in druge aktualne dogodke povezane z študentsko poker ligo. Turnirji lige z bogatimi praktičnimi nagradami bodo potekali dvakrat mesečno ob 19.00 uri v Ljubljani na Kersnikovi 4 - klubu K4. Več o tekmovanju in pravilih si lahko preberete tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.