Zacsikova le prišla v Krim

Foto: Žurnal24 Szandra Zacsik bo kariero nadaljevala v Sloveniji.
Rokometašice Krima Mercatorja je po odločitvi Evropske rokometne zveze (EHF) okrepila Slovakinja z madžarskim potnim listom Szandra Zacsik, ki je nazadnje igrala za Ferencvaroš.
Oglej si celoten članek
 
 

V klubu smo z odločitvijo seveda zadovoljni, ker se je pokazalo, da so naši nameni čisti in kar smo vseskozi poudarjali, da je igralka v tej sezoni pogodbeno povezana z nami.

Deja Ivanović

 
Druga stopnja arbitraže EHF je zavrnila sklep prve stopnje, po katerem bi Szandra Zacsik dobila kazen in ostala igralka madžarskega Ferencvaroša. Temu sledi, da jo po končanem mladinskem evropskem prvenstvu, ki se bo konec tedna začelo na Madžarskem, pričakujejo pri Krimu Mercatorju.

Zaplet s Slovakinjo z madžarskim potnim listom se je kuhal že dolgo, saj je igralka po podpisani pogodbi podlegla pritiskom madžarskega kluba in naj ne bi želela iz Ferencvaroša v Krim Mercator. Direktorica kluba Deja Ivanović je ob novici povedala: "V klubu smo z odločitvijo seveda zadovoljni, ker se je pokazalo, da so naši nameni čisti in kar smo vseskozi poudarjali, da je igralka v tej sezoni pogodbeno povezana z nami."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.