Zadelo jo je naravnost v glavo

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Novinarka je med vklopom v živo prejela nepričakovan udarec.
Oglej si celoten članek

V nedeljo je bila na londonskem stadionu Wembley na sporedu tekma lige NFL med Los Angeles Chargers in Tennessee Titans. Moštvo iz Kalifornije je v napeti končnici izvleklo zmago (20:19), zanimivo pa je bilo tudi pred obračunom.

Med ogrevanjem obeh ekip se je za televzijsko mrežo NFL Network v program v živo vključila znana novinarka Melissa Stark in podala zadnje informacije o obeh moštvih. Po nekaj sekundah je bilo njeno udejstvovanje grobo prekinjeno, saj jo je v glavo zadela žoga. Vse skupaj je nazorno ujela kamera.

Starkova se je z zasedbo v studiu pozabavala na račun dogodka, češ da se bo njeno ime znašlo na listi poškodovanih. Po tekmi se je oglasila na Twitterju in ob priloženem posnetku njenega bližnjega srečanja z žogo zapisala: "Še vedno me boli, kadarkoli to pogledam. Dobesedno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.