Zadetek, ki bo med kandidati za gol leta

Foto: Epa
Foto: Epa
V nemškem prvenstvu že padel eden izmed golov leta 2021.
Oglej si celoten članek

V 14. krogu Bundeslige je Bayer iz Leverkusna naskakoval vrh lestvice, tekmo v gosteh pri Eintrachtu iz Frankfurta pa je tudi odlično odprl. Z zadetkom Nadiema Amirija je namreč povedel že v deveti minuti. Štiriindvajsetletni Nemec je sicer drugi dan novega leta že zabil gol, ki bo najverjetneje med kandidati za zadetek leta 2021.

Amiri je lepo sprejel žogo v kazenskem prostoru tekmeca, jo z enim dotikom poslal mimo branilca, se sam znašel pred vratarjem Kevinom Trappom, nato pa akcijo uspešno zaključil s peto.

Dvoboj se kasneje sicer ni odvijal po željah navijačev Bayerja, ta je namreč doživel šele drugi poraz v sezoni.  V 22. minuti je Za Eintracht izenačil Amin Younes, gostujoči branilec Edmond Tapsoba pa je v 54. dosegel avtogol.

Po nepopolnem 14. kolu je Bayer zdaj tretji z 28 točkami. Na prvo mesto je z gostujočo zmago pri Stuttgartu (1:0) skočil Red Bull Leipzig. Ta je doslej zbral 31 točk, dve več od Bayerna, ki pa ima tekmo manj. Odigral jo bo danes na domači zelenici proti predzadnjemu na lestvici Mainzu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:36 4. Januar 2021.

    www︎.︎Magenot︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.