Zadnja etapa Gira znova v Milanu

Foto: Žurnal24 Lanskoletni zmagovalec dirke po Italiji, Ivan Basso. (Foto: Reuters)
Prireditelji druge največje cestne kolesarske preizkušnje na svetu so sporočili, da se bo dirka po Italiji 2011 začela v Torinu, po dveh letih premora pa se bo zopet končala s kronometrom v Milanu.
Oglej si celoten članek

Prireditelji druge največje cestne kolesarske preizkušnje na svetu so sporočili, da se bo dirka po Italiji 2011 začela v Torinu, končala pa v Milanu. Italijanska pentlja bo na sporedu od 7. do 29. maja, dirka pa se bo začela in končala s kronometrom. Po ulicah Torina bo na sporedu moštvena, zadnji dan tekmovanja pa posamična vožnja na čas.

Prireditelji 94. dirke po Italiji bodo celotno traso obelodanili oktobra, po dveletnem premoru pa bo sklepna etapa znova v Milanu. V minulih dveh letih sta bili zadnji etapni preizkušnji - zaradi spora med milansko mestno oblastjo in organizatorjem dirke - v Rimu (2009) in Veroni (2010).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.