Zadnja ponudba za Sancheza: 27 milijonov

Foto: EPA
Foto: EPA
Predstavnik Barcelone je potrdil, da so v Videm poslali zadnjo ponudbo za Alexisa Sancheza. Katalonci za 22-letnika ponujajo 27 milijonov evrov, dodatnih 13 pa bi Udinese dobil v primeru uspešnih predstav Čilenca.
Oglej si celoten članek

"Barcelona je poslal svojo zadnjo ponudbo, ki je ne mislimo spreminjati. Čakamo odgovor Udineseja," je sporočil tiskovni predstavnik katalonskega giganta. Udinese in Barcelona naj bi se sicer že uskladila okoli višine odškodnine za Alexisa Sancheza v višini 40 milijonov evrov. Zataknilo pa se je pri načinu plačila. Kot smo že omenili, Barca takoj ponuja 27 milijonov evrov in še dodatnih 13 (odvisno od učinka Čilenca na Camp Nou), s čimer pa niso najbolj zadovoljni možje s stadiona Friuli, saj nemudoma želijo vseh 40 milijonov evrov. Klub Samirja Handnovića je že pred časom sporočil, da se s Katalonci dogovarjajo o prestopu in so prepričani, da bodo našli skupni jezik.

Želi le v Barcelono

Za odličnega napadalca so se ob Barceloni zanimali še številni drugi evropski velikani. Najbolj konkretni so bili pri Manchester Cityju. Angleži podkrepljeni z arabskimi evri so bili pripravljeni plačati 40 milijonov evrov odškodnine za Sancheza, a so se nato premislili, saj je igralec dal jasno vedeti, da ga zanima le prestop v prestolnico Katalonije. Po nekaterih drugih infromacijah pa so Videmčani od Cityja zahtevali kar 50 milijonov evrov in naleteli na "košarico".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.