Zadnja priložnost za Harta

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Selektor angleške reprezentance Roy Hodgson bo na tekmi z Nemčijo dal priložnost vratarju Joeju Hartu.
Oglej si celoten članek

Joe Hart trenutno preživlja najtežje trenutke svoje kariere. Serija napak ga je stala mesta prvega vratarja pri njegovem klubu Manchester Cityju, nič bolje pa se mu ne godi niti v reprezentanci. Na tekmi proti Čilu ga je v vratih zamenjal Ben Foster, selektor Roy Hodgson pa je sedaj dejal, da bo Hartu na tekmi z Nemčijo dal še eno, zadnjo, priložnost da se izkaže.

"Vse kar lahko naredim je, da dam Joeju dres in mu dam priložnost, da gre na igrišče in igra. Po tem pa se bo moral soočiti s tistim kar ga čaka," je dejal Hodgson. "Če bo branil dobro, ga čakajo pohvale, če pa bo mimo sebe spustil nekaj lahkih golov pa bo moral sprejeti kritike," je še dodal angleški selektor.

Angleže čaka proti Nemčiji težka naloga, tako da bo vpliv vratarja še toliko bolj pomemben. Hodgson bo iskal tudi nekatere druge odgovore, saj se njegova ekipa na zadnji tekmi, ko so izgubili proti Čilu z 0:2 ni preveč izkazala, za kar so jih domači gledalci pospremili z igrišča z žvižgi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.