Zadnja tekma legendarnega igralca?

Foto: epa Franck Ribery si je poškodoval koleno Foto: epa Franck Ribery si je poškodoval koleno Foto: epa Franck Ribery si je poškodoval koleno
Legendarni krilni igralec stopil na žogo in v bolečinah obležal na travi.
Oglej si celoten članek

Bayern je včeraj v sedmem krogu Bundeslige s Hertho iztržil le točko, bilo je 2:2. Tako kot proti Wolfsburgu so Bavarci vodili dva proti nič, nato pa prejeli dva gola. 
 
Na tekmi v Berlinu si je Franck Ribery poškodoval koleno, pričakujejo, da bo okrevanje dolgo, nekateri pa ocenjujejo, da je vprašljivo, ali bo Francoz sploh še igral. 

V 62. minuti tekme se je zrušil na travo, a ni šlo za prekršek, med tekom je nerodno stopil na žogo. Po prvih informacijah ima potrgane kolenske vezi. 

Že pred tem je imel Ribery veliko smole s poškodbami, zlobneži pravijo, da je več na rehabilitacijah kot na igrišču. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.