Takšne so zadnje informacije o Dončićevem stanju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mavericks so v dvoboj s trenutno najbolj vročo ekipo lige znova vstopili brez slovenskega zvezdnika.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je izpustil še drugo zaporedno gostujočo tekmo proti Phoenix Suns v severnoameriški ligi NBA. Dvaindvajsetletni Ljubljančan si je poškodoval levi gleženj in koleno v zadnji minuti obračuna proti Denverju 16. novembra.

Mavericks v izjavi za javnost niso sporočili, kako dolgo bo slovenski as manjkal. Pred tem je izpustil že četrtkov obračun proti Phoenixu. Skupaj je v ligi NBA Dončić izpustil 31 od 243 tekem.

V tej sezoni je Dončić v povprečju dosegal 24,9 točke, 7,9 podaje ter 8,3 skoka na tekmo, Dallas pa je sezono začel z razmerjem zmag in porazov 9-5.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.