Zadnje slovo enega velikanov športa

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Umrl legendarni boksar srednje kategorije Marvin Hagler.
Oglej si celoten članek

Boksarska legenda Marvin Hagler, nesporni svetovni prvak v srednji kategoriji med letoma 1980 in 1987, je v soboto umrl v starosti 66 let, je sporočila njegova žena. V objavi na Facebook strani slavnega borca je Kay G. Hagler povedala, da je njen mož umrl doma.

Hagler se je v ringih boril med letoma 1973 in 1987, v zlati dobi tega športa je bil del nekaj epskih dvobojev. Profesionalni kariero je končal z 62 zmagami, od tega 52. s knockoutom, tremi porazi in dvema neodločenima izidoma. Nesporno krono svetovnega prvaka je ubranil branil 12-krat.

Njegov zadnji obračun je bil leta 1987, ko se je pomeril s Sugarjem Rayem Leonardom.

Haglerja so sprejeli v mednarodno boksarsko dvorano slavnih, po končani karieri pa je deloval kot igralec in boksarski komentator.

Foto: Youtube Marvin Hagler vs Thomas Hearns

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.