Zadnji posnetek z usodnega leta Chapecoenseja

Nogometaši Chapecoenseja so pred letalsko nesrečo na krovu posneli nekaj posnetkov, eden od njih se je razširil po svetovnem spletu.
Oglej si celoten članek

Tragična letalska nesreča, v kateri je izgubila življenje skoraj celotna ekipa brazilskega kluba Chapecoense, je šokirala svetovno športno javnost.

Podrobnosti tragedije še vedno prihajajo na dan, enako je z inserti zadnjih trenutkov nesrečnega leta. Eden od njih se je pojavil na družbenih omrežjih.

Eden od redkih preživelih, branilec Alan Ruschel, je s svojimi navijači malce pred nesrečo delil posnetek in veselo najavil skorajšnji prihod v Kolumbijo. Ob njem je sedel vratar Marcos Danilo Padilla, ki je nesrečo preživel, a nato umrl na poti v bolnišnico.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:01 30. November 2016.

    Posnetek ni to za kar ga imate. To je posneto na velikem letalu, nesreča pa se je zgodila z malim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.