Zagorjanke brez lige prvakinj

Foto: Goran V.K. Photography
Foto: Goran V.K. Photography
Slovenske državne prvakinje se v naslednji sezoni ne bodo udejstvovale v ligi prvakinj, saj klub ni uspel zbrati dovolj denarja za nastopanje med elito.
Oglej si celoten članek

Ekipa Zagorja je v pretekli sezoni šokirala rokometno javnost in Krimu po 21 letih vzela prvenstveno lovoriko. Že takoj po sezoni je nad udejstvovanjem zasedbe Bojana Voglarja v najmočnejšem klubskem tekmovanjuj visela senca dvoma.

Zaradi slabih nastopov v evropskih pokalih bi slovenske prvakinje prvič morale igrati kvalifikacije za ligo prvakinj proti močnim konkurentkam, obenem pa se je zasavska ekipa po odhodu generalnega sponzorja Gen-I na začetku pretekle sezone vseskozi ukvarjala s finančnimi tegobami.

Sedaj dvomov ni več, Zagorje je zavrnilo igranje v ligi prvakinj, poroča Siol. Zmanjkalo naj bi dobrih 30.000 evrov, za katere s strani pokroviteljev v klubu niso dobili zagotovila.

Tako bo Zagorje ponovno igralo v pokalu EHF, medtem ko je Krim že zaprosil za posebno povabilo v kvalifikacije za ligo prvakinj.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.