Zagorjanke le gol oddaljene od senzacije

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Slovenske državne prvakinje, rokometašice Krim Mercatorja, so po zaslugi razpoložene vratarke Miše Marinček, ki je zbrala 13 obramb, osvojile superpokalno lovoriko.
Oglej si celoten članek

Rokometašicam Krima Mercatorja je pripadla domača premiera v sezoni 2014/15. Ljubljanska zasedba je v tekmi za superpokal v Ilirski Bistrici premagala Zagorje GEN-I z (29:28).

Devet golov Ugrinove

V ljubljanski ekipi sta bili najbolj učinkoviti Polona Barič s šestimi in Tamara Mavsar s petimi goli, medtem ko je vratarka Miša Marinček zbrala 13 obramb. V zasedbi iz Zagorja je Pia Ugrin dosegla devet golov, Ivana Ljubas osem, vratarka Andrea Perić pa je imela deset obramb.

Superpokal Slovenije:

Krim Mercator : Zagorje GEN-I 29:28 (15:15)
Barič 6, Mavsar 5; Ugrin 9, Ljubas 8.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.