Zahović bo povlekel odmevno kadrovsko potezo

Foto: Saša Despot nogomet Olimpija-Maribor
Maribočane naj bi v prihodnji sezoni vodil nov trener.
Oglej si celoten članek

Trener Maribora Darko Milanič naj bi poleti zapustil tabor vijoličastih in se spet podal v tujino, danes piše nogomania.com. Če ne bo nepredvidenih sprememb, bo Milanič prevzel Slovan iz Bratislave.

Sodelovanje športnega direktorja Zlatka Zahovića in Milaniča se bo poleti dokončno končalo, še piše nogomania.com. Milanič naj bi namreč prevzel vodenje slovaškega velikana Slovana iz Bratislave, za katerega igrata Andraž Šporar in Kenan Bajrić.

V Bratislavo prihaja tudi Novica Nikčević, Milaničev pomočnik iz časa pri angleškem Leedsu, ki bo prevzel vodenje akademije Slovana.

Za 51-letnega Milaniča bo Slovan tretji tuji klub. Po prvem odhodu iz Maribora leta 2013 je dobro leto dni vodil avstrijski Sturm iz Gradca in 32 dni sedel na klopi angleškega Leeds Uniteda.

Z Mariborom je v dveh obdobjih osvojil pet naslovov prvaka in štiri pokalne lovorike.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.