Zahovič brez besed o sojenju

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Športni direktor Maribora Zlatko Zahovič po zmagi z 2:0 nad Dudelangeem v drugem predkrogu kvalifikacij za Ligo prvakov ni želel komentirati sojenja, čeprav to v zadnjem času zelo rad počne.
Oglej si celoten članek

Luksemburžani so bili po tekmi, ki so jo v Ljudskem vrtu izgubili z 2:0, ogorčeni nad glavnim sodnikom srečanja in sojenje označili za škandalozno.

Glavni sodnik srečanja Moldavčan Vječeslav Banari je moral zaradi tega, ker po mnenju nogometašev Dudelangea tik ob koncu srečaja po igranju nogometaša Maribora z roko v kazenskem prostoru ni pokazal na belo točko, v prisotnosti varnostnikov zapustiti zelenico.

Odgovorni naj bi moldavskemu sodniku po neuradnih informacijah že sporočili, da naj bi bila to njegova zadnja tekma na mednarodni sceni. Po tekmi se je zaradi sporne situacije v domačem kazenskem prostoru in tudi zato, ker je Zlatko Zahović v zadnjem času močno kritiziral sojenje na slovenski nogometni sceni v smeri, da naj bi sodniki pripravljali teren za naskok Olimpije na vrh slovenskega nogometa, na športnega direktorja Maribora usul plaz vprašanj v zvezi s sojenjem proti Dudelangeu.

"O tem ne govorim," je novinarje na kratko odpravil najboljši strelec slovenske nogometne reprezentance, ki ga je včeraj okrcala tudi Zveza nogometnih sodnikov Slovenije. Slednja je odločno zanikala njegove očitke o tem, da privilegira Ljubljančane, Zahoviča pa okrcala, da le izvaja pritisk pred novo sezono slovenskega nogometnega prvenstva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.