Zahović in Ibraimi sklenila dogovor

Foto: EPA
Foto: EPA
Športni direktor Maribora Zlatko Zhović in Agim Ibraimi sta sklenila dogovor.
Oglej si celoten članek

"Nova informacija o najaktualnejši temi izven igrišča: sklenjen je dogovor med športnim direktorjem Zlatkom Zahovičem in Agimom Ibraimijem! Na zadovoljstvo vseh zainteresiranih, tako da primer Ibraimi več ne sodi med sporne," so zapisali na uradni spletni strani mariborskega kluba. Za kakšen dogovor gre, ni pojasnjeno.

"Kot smo obvestili javnost v včerajšnjem popoldnevu, so se začeli pogovori o reševanju nastale situacije. Tako NK Maribor kot igralec sta si prizadevala priti do ustreznega razpleta, danes pa je bil storjen naslednji korak in v primeru Ibraimi lahko potrdimo obojestranski sporazum," so še dodali pri mariborskem klubu.

Tega konec tedna čaka gostovanje pri zelo vročem Krškem, ki je v zadnjem obdobju nanizalo tri zmage, prav vse je doseglo v gosteh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:30 15. April 2016.

    Kaj me briga kaj ima MB znotraj sebe , zanima me zamo KAZEN Zahoviću od NZS in nič drugega ! …

  • 20:37 15. April 2016.

    Dva petelina na istem gnoju ?? Ne, to se ne obnese. Kure trpijo.......... ;-\

  • 20:31 15. April 2016.

    Upam, da sta zakopala bojno sekiro in, da bo tako kot je bilo, oziroma tako kot mora biti

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.