Zahovič predlagal zamenjavo Djurovskega

Foto: Žurnal24 Zlatko Zahovič še naprej ostaja športni direktor mariborskega nogometnega prvoli
Športni direktor Maribora Zlatko Zahovič in poslovni direktor kluba Bojan Ban sta na izredni novinarski konferenci komentirala zadnje dogodke v Mariboru. Predlog: odstop Djurovskega.
Oglej si celoten članek

Športni direktor mariborskega prvoligaša Zlatko Zahovič in poslovni direktor kluba Bojan Ban sta na današnji izredni novinarski konferenci v klubskih prostorih komentirala zadnje dogodke v Mariboru. Zahovič je ob tem upravnemu odboru (UO) kluba zaradi slabih dosežkov predlagal zamenjavo zdajšnjega trenerja Milka Djurovskega, o lastnem odstopu pa je dejal, da se bo o tem odločal UO. Dokler UO ne bo sprejel odločitve o usodi Djurovskega, bo prvo moštvo vodil dosedanji pomočnik Branko Horjak. UO bo v najkrajšem možnem času, tako je dejal Ban, razpravljal o usodah tako Djurovskega kot Zahoviča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.