Zahović pripeljal novega napadalca

Foto: Profimedia Zlatko Zahović, Luka Zahović
Mariborčani okrepili napadalni kader.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni podprvak Maribor se je okrepil z mladim reprezentantom Nardinom Mulahusejnovićem, 20-letnim napadalcem, ki se na Štajersko seli iz Zrinjskega. Podpisal je štiriletno pogodbo.

Mulahusejnović je v spomladanskem delu prvenstva Bosne in Hercegovine igral kot posojen nogomet za GOŠK iz Gabele. Na 14 tekmah je dosegel sedem golov, zabil je tudi Zrinjskemu.

"Mladi reprezentant Bosne in Hercegovine je že ob vstopih v igro, ko je dobil priložnost na obeh lanskih tekmah proti Zrinjskemu, pokazal nadarjenost. Spremljali smo njegov nadaljnji razvoj in se odločili, da ga pripeljemo v Maribor. Nardin ima za seboj odlično polovico sezone pri moštvu iz Gabele in pomeni naš projekt za prihodnost," je novinca v Ljudskem vrtu predstavil športni direktor Zlatko Zahovič.

"Prvi vtisi so odlični in verjamem, da bo tako tudi ostalo. Mešanović in Pirić, ki sta prišla pred menoj iz Mostarja v Maribor, sta mi povedala veliko lepega o klubu. Sam pa se z lanskega gostovanja, takrat v majici Zrinjskega, spomnim odličnega ozračja na stadionu. Vem, kaj me čaka. Odlično, ambiciozno moštvo, izjemna konkurenca v napadu. Moja naloga je, da se ob prizadevnem delu dokazujem in da skušam pridobiti trenerjevo zaupanje ter pomagati ekipi. V prvi polovici prejšnje sezone nisem veliko igral, zato sem v dogovoru s klubom odšel v Gabelo. Redno igranje v spomladanskem delu mi je koristilo, pripeljalo do treh reprezentančnih nastopov v selekciji U-21 in zdaj tudi do prestopa v Maribor. Vesel sem, da sem tukaj. In sem zelo motiviran za trdo delo," pa je za klubsko spletno stran povedal Mulahusejnović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.