Zahović zelo kritičen do predsednika Maribora

Foto: Profimedia Zlatko Zahović
Alfa in omega mariborskega kluba z ostrimi besedami nad predsednika Draga Cotarja.
Oglej si celoten članek

Usoda športnega direktorja Maribora Zlatka Zahovića, ki naj bi se po 11 letih umaknil s položaja, čeprav ima pogodbo z vijoličastimi sklenjeno do leta 2024, je še vedno predmet špekulacij.

Nekdanji vrhunski nogometaš, ki zaradi neprimernega obračunavanja z novinarjem EkipeSN prestaja polletno kazen udejstvovanja v nogometu, je v izjavi za Delo udaril po predsedniku kluba Dragu Cotarju.

"Odkar je predsednik Drago Cotar prevzel športni del kluba, Maribor ni več prvak. Maribor nima več vodje," je za slovenski dnevnik povedal Zahović, ki vodstvu kluba očita premedel odziv na odločitev Nogometne zveze Slovenije (NZS) in nesprejemljiv pristop k vodenju štajerskega ponosa, ki se odraža v predsednikovi nespoštljivi retoriki.

"Dva meseca se ni zgodilo nič. Pričakoval sem, da bo klub sklical novinarsko konferenco, povedal svoja stališča ali odločitev, a se ni odzval niti na kazen NZS. Ni se pritožil. Mislim, da je stanje duha nesprejemljivo, o čemer največ povedo predsednikove besede med enim od obiskov slačilnice. Dejal je, da gremo naprej, četudi bo Maribor peti. Takšno razmišljanje po mojem prepričanju ne ustreza NK Maribor. To kaže na nespoštovanje do kluba in navijačev," je predsednika izpostavil Zahović.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:25 11. Junij 2018.

    Obrezanc nej spoka v culokafrijo in naj tam utruja s svojimi modrostimi,pa s sabo nej še tamalga obrezančka vleče,da se …

  • 15:36 11. Junij 2018.

    Kdo je Zlatko Zahović ? ..........menda ima Maribor večje probleme kot je primer NK Maribor in ZZ ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.