Zahteval previsoko plačo

Foto: EPA
Foto: EPA
Bolivijska nogometna zveza (FBF) je sporočila, da Mauricio Soria ne bo več selektor izbrane vrste te države.
Oglej si celoten članek

Vzrok za prekinitev sodelovanje ni tekmovalni neuspeh, saj so Bolivijci prišli do četrtfinala nedavnega prvenstva Južne Amerike, temveč nesoglasja glede plačila.

Selektor je imel sicer tudi podporo igralcev, kapetan Ronald Raldes je nedavno v pogovoru za časnik Deber Radez dejal, da nogometaši želijo, da selektor ostane, ker dela dobro. Toda zveza (FBF) je sporočila, da so bile finančne zahteve selektorja, ki je imel sicer pogodbo še do konca cikla svetovnega prvenstva 2018, prevelike oziroma da je zahteval nesprejemljivo povišico, zato so prekinili sodelovanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.