Zahteval spoštovanje in dobil po glavi

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanski napadalec Francesco Totti se je zaradi nespametnih izjav po tekmi proti Real Madridu znašel na bojni nogi s trenerjem Lucianom Spallettijem.
Oglej si celoten članek

Trener italijanskega nogometnega prvoligaša Rome Luciano Spalletti je slabo prenesel intervju ikone njegovega  kluba, Francesca Tottija, ki je po tekmi osmine finala Lige prvakov proti Realu Madridu za televizijo Rai negodoval nad statusom v ekipi.

Devetintridesetletnik je bil v načrtu Spallettija, da nedeljsko prvenstveno tekmo s Palermom začne od prve minute, toda po zajtrku pa mu je strateg sporočil, naj zapusti ekipo. Vzrok naj bi bil Tottijev komentar o sedenju na klopi in zahtevi po spoštovanju, poročajo italijanski mediji.

"Tako ne morem ostati pri Romi. Boli me, ko sem na klopi. Pri mojih letih je normalno, da igram manj, toda konec kariere na ta način je zame žalosten, sploh glede na to, kaj sem dal Romi. Zahtevam več spoštovanja," je v intervjuju dejal Totti, ki je v Romi preživel celotno kariero. Član prve ekipe je od leta 1992.

"Še vedno sem nogometaš in želim igrati. Moja poškodba je preteklost. Dobro mi gre, če ne igram, je to odločitev trenerja. Ne zahtevam več minut, tega nisem nikoli, tudi zdaj ne bom. Moja pogodba se izteče junija, takrat se bom odločil," je še povedal Totti.

Nekdanji italijanski reprezentant tako še ni potrdil, ali bo po tej sezoni končal bogato kariero, je pa na to pred časom namignila njegova žena Ilaria Blasi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.