Zajc ostaja na klopi zmajev

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Trener zmajev Bojan Zajc ostaja na klopi Ljubljančanov tudi po nizu šestih porazov na začetku nove sezone v ligi Ebel.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski strateg Bojan Zajc še naprej uživa podporo vodstva Telemach Olimpije, so potrdili v klubu iz slovenske prestolnice.

V torek bodo ljubljanski hokejisti v Tivoliju igrali z Linzem, in kot kaže, zadnje dogajanje ne bo prineslo sprememb v trenerskem kadru.

Pozivi brez rezultatov

V slovenskih medijih in po različnih spletnih forumih so se po zadnjem polomu v Beljaku, ko so hokejisti Olimpije z izidom 0:8 doživeli najvišji poraz, odkar igrajo v ligi Ebel, pojavili pozivi k odstopu prvega moža strokovnega štaba. Vendar pa ti pozivi niso dobili podpore pri vodilnih predstavnikih kluba, ki še naprej zaupajo Zajcu. Ljubljančani so namreč po šestih tekmah in šestih spodrsljajih s porazom na koncu kot edino moštvo v ligi brez osvojene točke prikovani na zadnje mesto prvenstvene razpredelnice.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • zic
    14:43 30. September 2013.

    napaka, da ni večje. Olimpijo drži pokonci samo še ime, ostalo je pa gnilo do amena.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.