Zajc začasno na zeleni klopi

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Hokejiste Telemacha Olimpije bo do nadaljnjega vodil Bojan Zajc.
Oglej si celoten članek

Potem ko je vodstvo ljubljanskega hokejskega kluba Telemacha Olimpije končalo sodelovanje s finskim trenerjem, Heikki Mälkiä se je moral posloviti po le šestih krogih v razširjenem avstrijskem prvenstvu Ebel, bo ekipo začasno vodil Bojan Zajc.

Direktor ljubljanskih hokejistov Matjaž Sekelj je potrdil, da bo trenersko vlogo za od dve do tri tekme prevzel Zajc, ki odlično vodi mlado ekipo Olimpije.

"Dirigentsko taktirko bo začasno prevzel Bojan Zajc. Moram namreč priznati, da do včeraj nismo prav nič razmišljali o menjavi trenerja, zato ga tudi nismo iskali in kakšnih novih kandidatov nismo imeli pripravljenih," je pojasnil Sekelj in v isti sapi dodal: "Zajcu stoodstotno zaupamo in verjamemo vanj. Zelo uspešno vodi mlado ekipo, ki je ta čas vodilna v ligi Ebel."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.