Zajokala, ko je zagledala sinov dres

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nova zvezda londonskega Chelseaja, Jorginho, je skupaj z družino obiskala fan shop Modrih v Londonu. Ko je mati zagledala novi dres svojega sina, ni mogla zadrževati solz.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni reprezentant Jorginho je to poletje postal novi član Chelseaja, kar je zelo razveselilo njegovo družino, ki so znani kot veliki navijači londonskih Modrih.

Novi član londonskega velikana je po prestopu povabil svojo družino na obisk, kjer jih je popeljal v znani Chelseajev fan shop, kar je še posebej čustveno doživela njegova mati.

Ko je v trgovini videla obešen novi dres svojega sina, preprosto ni mogla zadrževati solz. To so bile solze sreče, ki so se dotaknile mnogih nogometnih navijačev širom sveta.

Jorginho je Brazilec, ki se je pri 15 letih odpravil s trebuhom za kruhom v Italijo (od koder izvirajo njegovi stari starši) k Veroni. Januarja 2014 se je preselil k Napoliju, za katerega je zbral 160 nastopov ter osvojil Italijanski pokal in Superpokal. Njegov nekdanji trener Maurizio Sarri si ga je letos zaželel v Chelseaju, kamor je prestopil za znesek 57 milijonov evrov. Italijanski dres nosi od leta 2016 dalje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.