Zakaj niso predvajali himne

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
RTV Slovenija se opravičuje, ker po podelitvi medalj niso prenašali predvajanja slovenske himne.
Oglej si celoten članek

Po Twitterju se je usula cela vrsta besnih komentarjev, ker je televizijske gledalce nacionalka prikrajšala za predvajanje himne na čast našim skakalcem, ki so danes zmagali na ekipni tekmi. 

Odgovorni urednik športa Mile Jovanovič se je na Twitterju že opravičil za napako. Spodaj lahko preberete njegovo opravičilo in nekaj duhovitih in ogorčenih odzivov na napako.   

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 10:16 22. Marec 2015.

    je...bali te komandanti iz Murgelj

  • 09:38 22. Marec 2015.

    podpis.....če je ta himna največji problem, potem nam res ni hudega...a vse ostalo veliko opravljeno delo, da ste lahko gledali …

  • 08:25 22. Marec 2015.

    Pa kaj težite s to himno po TV. Me zanima kolko od vas nergačev obesi zastavo ob prazniku.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.