Zaključni turnir bo 1. in 2. maja v Lodžu

Foto: Žurnal24
Evropska odbojkarska zveza (CEV) je sporočila, da bo zaključni turnir Lige prvakov 1. in 2. maja v poljskem Lodžu.
Oglej si celoten članek

Zaključek letošnje sezone v najbolj imenitnem tekmovanju na stari celini je bil 10. in 11. aprila odpovedan zaradi letalske nesreče v Rusiji, v kateri je umrlo 96 ljudi, med njimi tudi poljski predsednik Lech Kaczynski.

Po odpovedi zaključnega turnirja četverice v Lodžu je bilo predstavljenih več scenarijev. Po eni različici bi turnir v Lodžu nadomestili z drugim, ena od možnosti je bila, da bi moštva polfinale in finale odigrala po sistemu vsak z vsakim doma in v gosteh ali pa da bi zaključni turnir celo odpovedali. Na koncu je Evropska odbojkarska zveza v natrpanem klubskem in reprezentančnem urniku vendarle našla luknjo in v sodelovanju z vsemi štirimi klubi in zvezami odločila, da bo zaključni turnir lige prvakov med prvomajskimi prazniki priredila v Lodžu.

Na njem bodo nastopili tudi odbojkarji ACH Volleyja z Bleda, ki se bodo v polfinalu pomerili z italijanskim Trentinom, v drugem pa se bosta pomerila gostitelj turnirja poljski Belchatow in moskovski Dinamo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.