"Žal mi je"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Edo Murić in soigralci so se želeli od gledalcev v Celju posloviti z zmago, a jih je presenetila neugodna Poljska.
Oglej si celoten članek

"Res je, da tekma ni bila rezultatsko pomembna, a šli smo na zmago. Hoteli smo jo posvetiti navijačem, ki so bili tu, v Celju, fenomenalni. Še enkrat se jim zahvaljujem za podporo, zelo mi je žal, da smo izgubili. Božo (Maljković, op. p.) nas je opozarjal, da je pred nami težka tekma, a vanjo smo šli mehko. Ko taki ekipi dovoliš, da se razigra, jo je težko uloviti. Pri Poljakih so bili tokrat razigrani prav vsi. Žal mi je, da smo izgubili in nam zmage ni uspelo posvetiti publiki," je po dvoboju s Poljsko dejal Edo Murić.

Slovenski reprezentant je nato ocenil prvi del tekmovanja: "Prve tri tekme smo igrali dobro in zmagali, nato pa je prišel nesrečni dvoboj s Hrvaško, ki smo ga izgubili. Očitno se nam ni uspelo pravočasno sestaviti za dvoboj s Poljsko. Zdaj sledi odmor. Upam, da se bomo dobro spočili in nato sveže krenili na Italijo."

Član Krke meni, da bodo vsi tekmeci, s katerimi se bo Slovenija pomerila v drugem delu, zelo dobri: "Najbolj me je presenetila Finska. Bo težko, a se moramo pobrati in priti v četrtfinale."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:57 10. September 2013.

    Prav zaradi Lakovića v reprezentanci ni enega naših najboljših košarkarjev Bena Udriha.Laković je v preteklosti dal svoj delež naši košarki, …

  • 14:37 10. September 2013.

    Neugodnih ekip bo v sklepni fazi vedno več. Jaka, ali nebi prepustil mesto mlajšim? <br /><br />Drugače pa dajmo fantje, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.