Žalostno jutro, umrl trener, vratar v bolnišnici

Foto: twitter rešilec
Tragedija za siciljanski klub.
Oglej si celoten članek

Na Siciliji se je v nedeljo zgodila prometna nesreča, v njej pa je umrl 27-letni trener nogometnega kluba Siracusa Calcio Davide Artale, težje pa se je huje poškodoval dvajsetletni čuvaj mreže Maurice Gomis. Mladega Senegalca so prepeljali v bolninico, po zadnjih informacijah pa je zunaj življenjske nevarnosti.

Po zbranih podatkih naj bi vozilo zdrsnilo s ceste in trčilo v zid. Nesreča se je zgodila blizu nogometnega objekta, kjer trenira moštvo Siracusa Calcio, v avtomobilu pa sta bila le nesrečni trener in vratar. Slednji je mlajši brat Alfreda Gomisa, ki si prav tako na položaju čuvaja mreže služi kruh v Serie A pri moštvu SPAL.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.