Zaman čaka preminulega kolesarja

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Pokojni italijanski kolesar je imel nenavadnega partnerja za trening, ki očitno pogreša svojega gospodarja.
Oglej si celoten članek

Italijanskega kolesarja Micheleja Scarponija, ki je bil v soboto udeležen v trčenje s kombijem v bližini Filottrana in na licu mesta umrl, ne bodo pogrešali le družina in prijatelji, temveč tudi papagaj Frankie, ki se je pokojniku večkrat pridružil na treningu.

Rumeno-morda ara, ki sliši na ime Frankie, se v teh dneh zadržuje v bližini mesta, kjer je v soboto ugasnilo življenje 37-letnega kolesarja, moža in očeta dveh mladih otrok. 

Frankie je kolesarju delal družbo med pripravami na dirke in skupaj sta zabavala sledilce na družabnih omrežjih. Papagaj je zelo igriv, kot je razvidno s posnetka, na katerem med vožnjo sedi na kolesarjevi rami in kljuva njegovo čelado.

Frankie zdaj poseda na prizorišču tragične nesreče, ki ga krasi cvetje v spomin nekdanjega zmagovalca Dirke po Italiji (2011).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:35 25. April 2017.

    Res ganljivo in žalostno.... marsikaj se bi lahko naučili od živali.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.