Zamero do atletov kuha že 13 let

Foto: EPA
Foto: EPA
Svetovna prvakinja v skoku s palico Jelena Isinbajeva je že 13 let jezna na Mauricea Greena in Michaela Johnsona.
Oglej si celoten članek

Ameriška atleta sta se ji zamerila, ker ji davnega leta 2000, ko je bila v atletskem svetu še povsem neznana, nista izpolnila želje po podpisu.

V pogovoru za moskovski časnik Sport Ekspres je Isinbajeva dejala, da takratne poteze ameriških zvezdnikov ni pozabila in da je zaradi dogodka še vedno užaljena. Green in Johnson sta njeno prošnjo, da bi dobila njuna avtograma, grobo zavrnila. "Takrat sem spoznala, da preprosto nista imela človeškega pristopa," je dejala dvakratna olimpijska prvakinja.

Zaradi te bridke izkušnje iz mladosti sama ravna povsem drugače. "Ravno včeraj sem si vzela uro časa in sem se podpisovala navijačem," se je pohvalila 31-letna Rusinja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.