Žan Kranjec ostal brez nastopa

Foto: Profimedia Žan Kranjec
Brez prave generalke za SP.
Oglej si celoten članek

Današnji veleslalom za svetovni pokal alpskih smučarjev v Garmisch-Partenkirchnu je zaradi premočnega sneženja odpovedan, so sporočili nemški organizatorji. Progo za zadnjo tekmo pred svetovnim prvenstvom v Areju niso mogli pripraviti, za ves dan pa je napovedano močno sneženje. Žan Kranjec in njegovi tekmeci so tako ostali brez generalke pred najpomembnejšo veleslalomsko preizkušnjo v sezoni.

Že v soboto so morali zaradi prevelikih količin snega odpovedati tudi smuk. Izostanek obeh tekem bo verjetno prinesel veliko luknjo v proračunu organizatorjem preizkušenj v Garmisch-Partenkirchnu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.