''Zanimal sem se, a nisem zainteresiran''

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Takoj ko se je v medijih pojavila novica, da naj bi se bivši profesionalni košarkar in eden najboljših igralcev vseh časov Shaquille O'Neal potegoval za mesto glavnega menedžerja pri Orlando Magic, je ta govorice zanikal.
Oglej si celoten članek

V Orlandu sta se po odslovitvi trenerja in glavnega menedžerja odprli dve pomembni delovni mesti, na slednje pa naj bi bil pripravljen sesti bivši igralec ekipe Shaquille O'Neal. Košarkar, ki je svoje čase nastopal tudi v akcijskih filmih, pa kot kaže nima nobenega interesa v prihodnje sodelovati s svojo bivšo ekipo, kar je potrdil tudi v včerajšnji izjavi.

''Ko sem prvič slišal za prazno mesto glavnega menedžerja pri Orlando Magic, sem bil radoveden. Magici so me pripeljali v ligo, do franšize čutim veliko ljubezen in Orlando je postal moj dom. Obenem gojim veliko spoštovanja do družine DeVos. Toda to ni položaj, h kateremu stremim. Zelo srečen sem, da lahko sodelujem pri TNT in imam najboljšo službo na svetu,'' je povedal O'Neal, ki na TNT dela kot analitik. ''Veselim se, da bom še veliko let delal s Charlesom, Kennyjem in E.J.-em. Magicom želim vse najboljše in verjamem, da bodo izbrali odličnega trenerja in menedžerja,'' je dodal 216 centimetrov visoki košarkar.

V sredo se je v medijih pojavila novica, da naj bi O'Neal s pogovori z ekipo začel v prvih dneh prihodnjega tedna. Charles Barkley, ki s Shaqom sodeluje pri TNT, je v oddaji The Dan Patrick Show potrdil, da je O'Neal pokazal zanimanje za mesto in bo z Magici opravil razgovor. Očitno si je eden najbolj uspešnih in robustnih centrov vseh časov na koncu le premislil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.