Zanimala se je tudi Barcelona, izbral je Real

Foto: Profimedia Reinier
Podpisal kar za šest let in pol.
Oglej si celoten članek

Španski nogometni velikan Real iz Madrida je uradno potrdil prihod nadarjenega Brazilca Reinierja. Napadalni vezist, ki je nazadnje igral za Flamengo in je Madridčane stal približno 30 milijonov evrov, je podpisal 6,5-letno pogodbo.

Reinier je v nedeljo dopolnil 18 let. Sprva se bo - po južnoameriških olimpijskih kvalifikacijah, ki trenutno potekajo v Kolumbiji - pridružil Realovi drugi ekipi Castilli, ki igra v tretji španski ligi.

Reinier je lani pomagal Flamengu do naslova brazilskega in južnoameriškega prvaka. Kljub zanimanju Barcelone in drugih velikih evropskih klubov se je odločil za prihod v Madrid.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:31 20. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.