Zanj plačali rekordni znesek, nato so ga pozabili prijaviti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Najdražji nogometaš v zgodovini nizozemskega nogometa bi lahko ostal brez nastop v evropski ligi
Oglej si celoten članek

Trener nogometašev Ajaxa iz Amsterdama Erik ten Hag je v četrtek potrdil, da se je klubu zgodila huda administrativna napaka. S seznama igralcev, ki bodo klub lahko zastopali v evropski ligi, je namreč izpadel Sebastien Haller, ki je prejšnji mesec v Ajax za rekordnih 22,5 milijona evrov prestopil iz West Hama, poroča dpa.

"Nekaj je šlo narobe. Zgodila se nam je upravna napaka z velikimi posledicami, ne vemo, kako je do tega prišlo. Trener in direktor Marc Overmars morava sprejeti odgovornost, upava pa, da bova napako lahko popravila. Če obstaja kakršna koli možnost, da igralca registriramo, jo morava poiskati. Sebastiena nismo dobili zastonj in velik minus bi bil, če ne bi smel igrati," je dejal ten Hag.

"Jasno, da igralcu ni vseeno, a kolikor ga poznam, bo prebolel. Ni šlo za namerno napako, je pa to vsekakor moteče. Danes je na treningu deloval normalno," je trener potrdil, da 26-letnega napadalca reprezentance Slonokoščene obale novica, da mogoče ne bo mogel igrati evropske lige, ni hudo prizadela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.