Zanj sezona že končana

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Na drugem treningu pred sobotno smukaško preizkušnjo v Kitzbühlu se je poškodoval avstrijski smučar Florian Scheiber, ki je predčasno končal letošnjo sezono.
Oglej si celoten članek

Florian Scheiber se je poškodoval na znameniti progi Streif v Kitzbühlu, kjer bodo ta konec tedna na sporedu štiri tekme za svetovni pokal. 

Scheiber je utrpel poškodbo desnega kolena, in sicer strgane križne vezi ter poškodbo meniskusa, zato je v bolnišnici, kamor so ga prepeljali s helikopterjem, nemudoma legel na operacijsko mizo.

Z najhitrejšim časom drugega treninga je presenetil Mattia Casse, ki je s številko 47 izboljšal dosežek Christofa Innerhoferja.

Danes bo v Kitzbühlu na sporedu superveleslalom, ki bo štel za točke svetovnega pokala, obenem pa bo služil kot prva kombinacijska vožnja. Super-G se prične ob 11.45, slalom pa ob 16.45.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:57 22. Januar 2016.

    To pa boli , kot hudič...............

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.