Zanj so se pulili velikani, dobil ga je Juventus

Foto: Epa Erling Braut Haaland
Najstniška nogometna senzacija se je iz Avstrije seli v Italijo.
Oglej si celoten članek

Napadalec avstrijskega RB Salzburga Erling Braut Haaland se v zimskem prestopnem roku seli k italijanskemu prvaku Juventusu, danes piše italijanski časnik Tuttosport. Devetnajstletni Norvežan se januarja tako seli v Torino, Juventusu pa je dal prednost pred Manchester Unitedom, Leipzigom, Borussio Dortmundom in Milanom.

Haaland je to sezono v izjemni formi, saj je na 22 tekmah za avstrijsko ekipo zabil 28 golov, od tega osem v ligi prvakov proti Liverpoolu, Napoliju in Genku.

Juventus naj bi za mladega norveškega reprezentanta odštel 30 milijonov evrov.

Foto: Epa Erling Braut Haaland

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.