Zapeljal s ceste v gledalce

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Branilec naslova in osemkratni svetovni prvak Francoz Sebastien Loeb ostaja v vodstvu tudi po 11. hitrostni preizkušnji na domačem reliju po Franciji. Na drugem brzincu je s proge zletel Citroenov dirkač Katarec Nasser Al-Attiyah, pri čemer sta se poškodovala gledalca ob progi.
Oglej si celoten članek

Katarski dirkač je na drugi hitrostni preizkušnji druge etape relija po Franciji zletel s proge in zadel dva gledalca, ki sta jo skupila z zlomoma roke in noge. Dirkač in njegov sovoznik sta jo odnesla brez poškodbe.

Na prvi sobotni etapi je s proge zletel Petter Solberg (Ford), ki je zadel električni drog, zaradi česar so okoličani ostali brez toka. Solberg in sovoznik v nesreči nista bila poškodovana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.